FAQ's

Hoe neem ik Biosil On Your Game in?

De dagelijks aanbevolen dosis is 2 capsules per dag. Met water innemen: 1 's morgens en 1 's avonds. Biosil On Your Game hoeft niet op een nuchtere maag ingenomen te worden. Biosil ligt ook niet op de maag en interfereert niet met voeding of andere geneesmiddelen of voedingssupplementen.

 

Kan ik de klinisch onderzoeken naar de formule van Biosil On Your Game vertrouwen?

De effecten van Biosil On Your Game op de gewrichten zijn klinisch bewezen in dubbelblind placebo gecontroleerde studies.

Dergelijke studies zijn de hoogste norm van onderzoek dat je kan voeren. Daarenboven is er een hemelsbreed verschil tussen "klinisch bewezen" en "klinisch getest". Elk product kan in een klinische omgeving worden getest, maar enkel de producten met statistisch significante resultaten mogen de uitdrukking "klinisch bewezen" gebruiken. Biosil On Your Game is klinisch bewezen in dubbelblinde placebo- gecontroleerde studies.

 

Heeft Biosil OYG bijwerkingen?

In de klinische onderzoeken naar Biosil On Your Game werden er geen negatieve bijwerkingen gemeld. Biosil On Your Game is een zeer veilig natuurlijk product dat geen interactie vertoont met andere geneesmiddelen of voedingssupplementen. De enige contra-indicatie, dus waar Biosil On Your Game niet mag genomen worden is bij nierinsufficiëntie.

 

 Maakt mijn lichaam zelf niet voldoende collageen aan?

Vanaf de leeftijd van 21 jaar maakt ons lichaam minder collageen aan. Vanaf dat moment neemt de productie van collageen elk jaar met 1% af. Aangezien collageen de belangrijkste component is van gewrichtskraakbeen, pezen en ligamenten, is het uiterst belangrijk om je collageen op peil te houden of aan te vullen indien nodig. Hierbij is Biosil On Your Game jouw ideale partner!

 

Ik ben een veganist/vegetarier. Kan ik Biosil On Your Game nemen?

Biosil On Your Game bevat geen bestanddelen die zijn afgeleid van dierlijke producten. Ook de capsule omhulsels zijn gemaakt van plantaardige bestanddelen. Vegetariërs en veganisten kunnen Biosil On Your Game zonder enig probleem innemen.

Biosil On Your Game bevat ook geen artificiële bewaarmiddelen, smaken of kleurstoffen.

 

Kan ik Biosil OYG een dag overslaan?

De dagelijkse dosis Biosil On Your Game die we aanbevelen voor de effecten op de gewrichten is gebaseerd op feiten en conclusies die zijn verzameld uit klinische onderzoeken bij mensen. Een lagere dagelijkse inname werd niet onderzocht. Als je nu een dag eens Biosil On Your Game vergeet is dit zeker geen ramp en zal de collageenproductie zich wel weer herpakken als je na een paar dagen opnieuw regelmatig Biosil On Your Game inneemt.

 

Hoelang kan ik Biosil On Your Game innemen?

Voor optimale resultaten kan je Biosil On Your Game blijven innemen zolang je wilt. Je hoeft de dosis niet te verhogen naarmate je ouder wordt. Uit klinische onderzoeken blijkt dat het resultaat al goed te merken is na 12 weken regelmatige inname van BioSil On Your Game. Klantenreviews geven weer dat sommige al na een paar weken een goed effect voelen.

 

Wat is Biosil On Your Game? Is het een geneesmiddel?

Biosil On Your Game is een voedingssupplement en geen geneesmiddel. Het is goedgekeurd door de wettelijke instanties en heeft dus een NUT nummer. Van de bestanddelen is klinisch bewezen dat ze je lichaam helpen om opnieuw collageen aan te maken. Biosil bestaat in de vorm van capsules. Aanbevolen om tweemaal daags innemen. Het is geproduceerd in België.

 

Gewrichten in topconditie dankzij BioSil On Your Game

Een hoogwaardig wetenschappelijk voedingssuplement voor de gewrichten!