Gewrichten in topcondtitie dankzij Biosil On Your Game

Een wetenschappelijke doorbraak voor pezen - ligamenten - kraakbeen - botten!

Biosil On Your Game, een hoogwaardig wetenschappelijk voedingssupplement voor gewrichten.

Tijdens een fysieke activiteit, zoals bij sporten, zet een grote spiermassa de gewrichten zwaar onder druk. De kracht van Biosil On Your Game verschaft de collageenrijke weefsels in en rond het gewricht - kraakbeen, botten, ligamenten en pezen - de extra steun die ze nodig hebben.

Biosil On Your Game werd wetenschappelijk geformuleerd om actieve sporters bij te staan maar ook bij niet-sporters, de gewrichtsklachten sterk te verminderen. 

Koop hier

Wat is een gewricht?

Gewrichten zijn de plaatsen waar de botten elkaar kruisen. Gewrichten controleren elke beweging die gemaakt wordt, van gewichtheffen tot het bewegen van de kleine teen. Een gewricht moet zowel sterk als flexibel zijn om correct te kunnen functioneren en geen pijn te ervaren. Maar een gewricht is niet simpelweg 1 component. Het is een team van vier hoofdcomponenten die afhankelijk zijn van en samenwerken met elkaar: gewrichtskraakbeen, pezen, ligamenten en spieren. De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel!

 

Collageen is de belangrijkste component van gewrichtskraakbeen, pezen en ligamenten. Het is geen verrassing dat trainers en artsen van professionele sportteams heel veel aandacht besteden aan de gezondheid van deze component, zowel bij preventie als bij revalidatie.

Werking van BioSil On Your Game

Het eerste product dat de oorzaak van gewrichtsproblemen aanpakt en niet enkel de symptomen probeert te maskeren.  Dit dankzij een uniek gepatenteerd complex van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA) en vitamine C dat zorgt voor:

 

1. Verhoogde productie van collageen en bescherming tegen afbraak
Collageen is de hoofdcomponent van kraakbeen – pezen - ligamenten (tot 90%) + botten (tot 30%) en is uiterst belangrijk voor het goed functioneren van alle onderdelen van het gewricht.  Biosil ON YOUR GAME stimuleert de lichaamscellen tot verhoogde productie van collageen en beschermt het bestaand en nieuw opgebouwd collageen van verdere afbraak. 

2. Vermindering van kraakbeendegeneratie
Verminderde mobiliteit en gewrichtspijn start wanneer kraakbeen afbreekt en de botten tegen elkaar beginnen schuren. Kraakbeenfragmenten veroorzaken ook ongemak en stijfheid van het gewricht. Biosil ON YOUR GAME vermindert deze afbraak en verbetert de algemene conditie van gewrichtskraakbeen.

Klinisch bewezen effecten

in een dubbelblind, placebo-gecontroleerde studie na 12 weken bij mannen met kniearthrose.  (WOMAC*) 

  • Vermindering van pijn met 48% *
  • Vermindering van stijfheid met 48% *
  • Verbetering van de mobiliteit met 41% *

* WOMAC is de meest gebruikte, gevalideerde vragenlijst in arthrose onderzoek. Het wordt beschouwd als de gouden standaard om de gezondheid van het gewricht te evalueren.

* Geusens P, Pavelka K, Rovensky J, Vanhoof J, Demeester N, Calomme M, Vanden Berghe D (2017). A 12-week randomized, double-blind, placebo-controlled multicenter study of choline-stabilized orthosilicic acid in patients with symptomatic knee osteoarthritis, BMC Musculoskeletal Disorders, 18:2 DOI 10.1186/s12891-016-1370-7

Video